News.ua


Швеція — Англія: прогноз і трансляція матчу ЧС-2018

Июль 07
11:43 2018

7 липня у Самарі відбудеться третій чвертьфінальний матч чемпіонату світу-2018 Швеція — Англія.

У першому матчі групового турніру Швеція обіграла Південну Корею, у другому — драматично поступилась Німеччині, а в заключному поєдинку — винесла Мексику. В 1/8 фіналу скандинави розібрались зі Швейцарією.

У першому турі групового турніру Англія з проблемами обіграла Туніс, у другому — побила рекорд результативності у грі з Панамою, а в останньому турі — поступилася Бельгії. Вийшла у чвертьфінал команда Гарета Саутгейта завдяки перемозі над Колумбією у першому матчі плей-офф.

Букмекери Gamebet вважають фаворитом сьогоднішнього матчу Англію — коефіцієнт на перемогу в основний час 1,9. Нічия має коефіцієнт 3,3, а перемога Швеції — 4,75.

Українські глядачі побачать пряму трансляцію цього матчу на телеканалі "Інтер" о 17:00.

Фаворити ЧС-2018

На ЧС-2018 визначилась вісімка найкращих. Сенсацією 1/8 фіналу став виліт Аргентини, Іспанії та Португалії, які вважались фаворитами у боротьбі за перемогу.

Букмекери вважають фаворитом на перемогу збірну Бразилії — коефіцієнт 3,75. Після вильоту Іспанії на друге місце піднялась Франція з коефіцієнтом 5,0. У англійців тепер такі самі шанси, як і у французів. Перед початком турніру вони були на восьмому місці.

Дивіться: найкращі моменти 1/8 фіналу чемпіонату світу

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у Москві сталася масова бійка після матчу чемпіонату світу.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кулеба зустрівся з главою МЗС Італії — обговорили посилення ППО України

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua