News.ua


Шість арабських країн вимагають перенести чемпіонат світу з футболу

Июль 16
16:17 2017

Шість арабських країн (Саудівська Аравія, Ємен, Мавританія, ОАЕ, Бахрейн і Єгипет) направили колективний лист до ФІФА з вимогою перенести ЧС-2022 з Катару.

За інформацією швейцарського порталу The Local, арабські держави звинувачують Катар в дестабілізації внутрішньополітичної ситуації, а також в підтримці тероризму.

Варто відзначити, що на початку червня Саудівська Аравія, Єгипет, Бахрейн і ОАЕ оголосили про розрив дипломатичних відносин з Катаром. Пізніше до них приєдналися Ємен, Лівія, Мальдіви, Маврикій, Мавританія і Союз Коморських Островів.

Арабські країни посилаються на 85-ту статтю статуту ФІФА, що дозволяє в екстрених випадках міняти країну-господарку турніру. Однак прес-секретар ФІФА спростував отримання будь-якого листа.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що може статися з нетверезими вболівальниками на чемпіонаті світу.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тарифы на коммуналку в Украине будут расти: прогноз

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua