News.ua


Шевченко задоволений прогресом лідерів збірної України

Октябрь 04
22:22 2017

Головний тренер збірної України Андрій Шевченка напередодні поєдинку проти збірної Косово в рамках відбору до ЧС-2018 поділився думкою щодо гри Андрія Ярмоленка та Євгена Коноплянки в чемпіонаті Німеччини:

"Безумовно, я дуже радий прогресу Ярмоленка та Коноплянки в Бундеслізі. Це відмінний чемпіонат, який дає дуже багато з точки зору розвитку гравцям.

Ярмоленко зараз проходить складний період адаптації в новій для себе обстановці. Те, що він робить це з успіхом – прекрасно. Але я розумію, яке на ньому зараз навантаження, а він один з лідерів команди. Але завдання на полі ми коригуємо не під конкретних гравців, а під завдання, які стоять в конкретній ситуації", — цитує Шевченка ресурс Footboom.com.

Додамо, що Україна проведе виїзний матч проти збірної Косово на нейтральному полі у п’ятницю, 6-го жовтня. Початок поєдинку – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Коноплянка пригрозив молодому хавбеку збірної України.

https://sport.znaj.ua/ukraine/konoplyanka-prygrozyv-molodomu-havbeku-zbirnoyi-ukrayiny

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Американська допомога має велике значення: Стефанчук і Шмигаль подякували США

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua