News.ua


Шевченко розповів про проблеми збірної України

Август 28
10:20 2017

Головний тренер збірної України дав велике інтерв'ю напередодні матчів збірної в рамках відбору до чемпіонату світу-2018.

Нагадаємо, що Україна у вересні зіграє два матчі кваліфікації — вдома проти Туреччини і на виїзді проти Ісландії.

"У нас є проблеми на позиціях правого захисника і нападника, але не дивлячись на це вірю в колектив і в хлопців. Важливо, щоб в майбутніх матчах лідери взяли на себе відповідальність. Є гравці, які отримали достатньо ігрової практики. Той же Коноплянка непогано виглядає в Шальке. Є дуже багато позитивних моментів, але найголовніше, що хлопці чекають цього матчу і налаштовані. Потрібно психологічно добре підготуватися і не боятися.

На позиції нападника у нас практично немає конкуренції, тому важливо, щоб футболісти грали. Я розмовляв з Селезньовим і сказав, що йому потрібно вирішити свої проблеми в клубі. Не знаю, переходить він чи ні. Пояснив йому, що мені потрібно, щоб він грав. Поки Селезньов не виходив на поле, тому його в списку немає. Викликали Кравця і Бесєдіна, які не грають стабільно в своїх клубах. В останньому матчі вони вийшли і забили по м'ячу, тому віддали перевагу їм.

Щоб продовжувати далі розраховувати на якесь місце, і нам, і Туреччині потрібна перемога. Луческу добре знає українських футболістів, але ми підготуємо футболістів на тому рівні, на якому вони повинні будуть обіграти турків. Матч з Туреччиною дуже важливий, адже вже далі будемо розуміти, є у нас шанси боротися чи ні. Важливо виграти перший поєдинок і з хорошим настроєм вже їхати до Ісландії. Треба показувати хороший, видовищний і комбінований футбол, а якщо нам вдасться це зробити на полі, то ми обіграємо суперника", — сказав Шевченко в інтерв'ю Великий футбол.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, кого викликав Шевченка на матчі проти Туреччини та Ісландії.

Фото: ФФУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Урсула фон дер Ляєн: Ми не можемо ігнорувати, що Росія становить загрозу для Європи

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua