News.ua


Шевченко: Мої гравці довели, що вони мужики

Июнь 11
23:40 2017

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко подякував своїм підопічним за прояв характеру і високий бойовий дух в переможному матчі проти збірної Фінляндії (2:1):

"Дуже важко проводити такі важливі матчі в кінці сезону. Всі дуже втомилися і це добре було помітно під час тренувань, а також під час матчу проти Мальти. Нам потрібно було знайти якусь мотивацію для хлопців, і ми налаштовували їх скоріше не на гру , а на битву. Я радий, що вони показали свій характер і довели, що вони мужики.

Завдання перед хлопцями було поставлене ​​зіграти якомога простіше, але в той же час надійно. Всі повинні були обов'язково відпрацьовувати в обороні. Я задоволений тим, як зіграли обидва форварди — досвідчений Селезньов віддав всі сили на полі, а молодий Бесєдін азартно боровся і чіплявся за м'яч, і в підсумку приніс нам перемогу.

Тепер, після цього непростого випробування, яке ми витримали, нашою метою є виграти всі відбіркові матчі", — сказав Шевченко.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував реакцію соцмереж на перемогу збірної України в Фінляндії.

Фото: ФФУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як можна безпечно очистити зарядний порт на вашому смартфоні: покрокова інструкція

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua