News.ua


Роналду пояснив, чому хоче повернутись в Англію

Август 05
16:38 2017

Кріштіану Роналду схоже, що знову роздумує над тим, аби залишити мадридський Реал та Іспанію. Португалець заявив, що не відмовився б повернутись в Англію, де він виступав за Манчестер Юнайтед:

"У мене ніколи не було проблем в Англії, тому я хотів би повернутися туди. Пам'ятаю, що, коли приїхав до Англії, там мені пояснили, як все працює.

Коли я прибув в Манчестер 18-річним хлопцем, мені розповіли, які податкові механізми потрібно використовувати. В Іспанії ж просто сказали платити побільше, щоб не було проблем", — цитує Роналду іспанська Marca.

Нагадаємо, що іспанська прокуратура вважає, що зірковий португалець не сплатив податків на 14,7 мільйонів євро. Таким чином Роналду загрожує сім років тюремного ув’язнення.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Роналду порівняв людей з комахами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Внаслідок обстрілів призупинена робота вокзалу у Дніпрі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua