News.ua


Роналду повідомив президенту Реалу про своє остаточне рішення

Июль 04
09:21 2017

Форвард Реалу Кріштіану Роналду провів бесіду з керівництвом мадридського клубу, на якій повідомив, чи залишить він команду найближчим часом.

За інформацією A Bola, 32-річний португалець, після поразки його збірної від команди Чилі в півфіналі Кубка конфедерацій (0:0, 0:3 по пенальті), провів бесіду з президентом мадридців Флорентіно Пересом. Роналду пообіцяв Пересу, що не піде з команди.

"За вечерею з друзями я тільки сказав, що мене засмучує ситуація з податками, що мене ранить подібне ставлення: зі мною поводяться як зі злочинцем, хоча я завжди виконував всі податкові зобов'язання як в Англії, так і в Іспанії. Я ніколи не говорив, що хочу покинути Реал", — сказав Роналду.

За інформацією джерела особиста зустріч футболіста і президента клуба відбудеться в кінці липня, коли Роналду вийде з відпустки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Роналду отримав від фанатів останнє попередження.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Іспанії поновили розслідування стосовно шпигунської програми Pegasus

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua