News.ua


Результат бою Пакьяо — Хорн переглядатимуть п’ять суддів

Июль 07
17:33 2017

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBO) Франциско Валькарсель заявив, що організація проведе незалежний аналіз поєдинку між Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО) і Джеффом Хорном (17-0-1, 11 КО) для визначення справедливості суддівського рішення.

"Ми приймаємо прохання Пакьяо провести оцінку рішення суддів, яка може спричинити за собою санкції щодо суддів. Наша мета – визначити для уболівальників справжнього переможця бою.

Я буду дуже вдячний, якщо Рада ігор і розваг Філіппін надасть нам і австралійській федерації боксу докази шахрайства по даній справі, щоб ми могли діяти негайно. Ми ж призначимо п'ять незалежних компетентних суддів, які будуть переглядати бій без звуку для визначення вірності рішення", – сказав Франциско Валькарсель.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Пакьяо може завершити кар'єру після поразки Хорну.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Влада Грузії заявляє, що готова переглянути закон про «іноагентів» після вступу в ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua