News.ua


Реванш неминучий: Представлення суперників Динамо в Лізі Європи

Сентябрь 13
10:12 2017

У четвер, 14 вересня, домашнім матчем проти албанського Сендербеу київське Динамо почне свій шлях в груповій стадії Ліги Європи.

Знай.Спорт розповість вам про маловідомих суперників Динамо і проаналізує, хто ж з цієї групи повинен проходити в плей-офф турніру.

Найерйознішиою і найвідомішою командою з квартету B (окрім Динамо, звичайно) є швейцарський Янг Бойз — клуб, який за два минулі сезони зумів позбавити два українські гранди Ліги чемпіонів.

Саме Янг Бойз місяць тому закрив для київського клубу двері в найпрестижніший єврокубок, вибивши підопічних Олександра Хацкевича на стадії 3-го раунду кваліфікації. Всі ми пам'ятаємо, як Динамо впевнено зіграло свій домашній матч (3:1), і всі також пам'ятаємо, як кияни безвольно поступилися на виїзді (0:2). Безсумнівно осад після того протистояння ще до сих пір залишився у гравців Біло-синіх. І ось доля надала їм шанс взяти реванш у суперника, який серйозно порушив плани на єврокубковий сезон.

Після перемоги над Динамо Янг ​​Бойз так і не зумів кваліфікуватися в групову стадію Ліги чемпіонів. Швейцарці поступилися в двоматчевій дуелі російському ЦСКА, не забивши при цьому жодного м'яча в ворота відомого антирекордсмена. Однак навіть потрапляння в групу Ліги Європи є непоганим результатом для Янг Бойз, а з огляду на їх останні результати, можна сміливо сказати, що швейцарська команда — один з фаворитів на вихід у наступну стадію.

У внутрішній першості після семи зіграних турів Янг Бойз знаходиться на вершині таблиці, випереджаючи Цюріх і Базель. У своєму останньому матчі Джмелі розгромили Лугано з рахунком 3:0. Почнуть групову стадію Ліги Європи швейцарці домашнім матчем з Партизаном, де вони будуть явними фаворитами.

Підсумкове становище команди в групі за прогнозом Знай.Спорт: 2-е місце.

Другий за силою суперник Динамо в цьому групі — сербський Партизан.

Чорно-білі також почали свій єврокубковий сезон в Лізі чемпіонів, після чого, поступившись Олімпіакосу, впали в кваліфікацію Ліги Європи. Уже в плей-офф раунді відбору Ліги Європи Партизан без особливих проблем здолав угорський Відеотон і пройшов в груповий раунд змагань.

Партизан є однією з найсильніших команд Сербії. Чорно-білі сім разів перемагали в чемпіонаті країни і три рази брали Кубок Сербії. Однак сразу треба відмітити, що найкращі моменти в історії клубу вже далеко позаду. В середині 90-х сербський клуб не тільки регулярно виступав в Лізі чемпіонів, але і добирався до фіналу турніру, де в сезоні 1965/1966 поступився мадридському Реалу (1:2). Зараз Партизан щорічно веде боротьбу за чемпіонство у внутрішній першості і намагається повернути клубу колишню славу.

У чемпіонаті Сербії поки що теж зіграно лише сім турів. Партизан займає на даний момент 3-е місце, проте відстає від лідера, Црвени Звезди, лише на три очки. У своєму останньому матчі Чорно-білі розгромили Младость Лучані (3:0). А групову стадію Ліги Європи, як ми вже писали вище, вони почнуть гостьовим матчем в швейцарії з місцевим Янг Бойз.

Підсумкове становище команди в групі за прогнозом Знай.Спорт: 3-е місце.

Ну і останній і найневідоміший для українського вболівальника суперник Динамо — це албанський Скендербеу.

Саме з албанським клубом належить Динамо почати свій шлях в цій груповій стадії. Єврокубковий сезон для Скендербеу вже можна назвати успішним. Команда з боями пробивалася з найраніших раундів кваліфікації Ліги Європи, обігравши на шляху до групового раунду андоррську Сант-Джулію, казахстанський Кайрат, чеську Младу Болеслав і хорватське Динамо. Такого успіху перед стартом сезону не очікував ніхто, однак відчувши смак перемог Скендербеу готовий продовжувати дивувати весь футбольний світ.

Але тут вже у албанців будуть суперники серйознішими. Щоб розраховувати на вихід з групи їм обов'язково потрібно буде перемагати або в матчах з Динамо, або у зустрічах з Янг Бойз. Якщо порівняти рівень гравців Скендербеу з рівнем футболістів інших команд в групі, то видно колосальну різницю. Але албанський клуб вже не раз в цьому сезоні довів свою силу і готовий це продемонструвати вже в найближчий четвер, в виїздом матчі проти київського Динамо.

Підсумкове становище команди в групі за прогнозом Знай.Спорт: 4-е місце.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, який арбітр обслужить матч Динамо — Скендербеу.

Фото: ФК Динамо, ФК Янг Бойз, УЄФА

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президент висловив співчуття всім, хто втратив рідних через удари РФ упродовж дня

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua