News.ua


Реалу не вистачило одного гола, щоб побити вічний рекорд Сантоса

Сентябрь 21
08:42 2017

У суботу, 20 вересня, в рамках 5-го туру іспанської Прімери мадридський Реал на домашньому стадіоні несподівано програв Бетісу (0:1).

За весь поєдинок підопічні Зінедіна Зідана завдали 25 ударів, але так і не зуміли розпечатати ворота свого екс-голкіпера Адана.

До матчу з Бетісом Реал забивав в 73 матчах поспіль, повторивши таким чином вічний рекорд бразильського Сантоса, який з 1961 по 1963 рік відзначився тим же результатом. Таким чином, саме на вирішальному 74-му поєдинку перервалася ця серія мадридців, які з 26 квітня 2016 року регулярно забивали у ворота свого кожного суперника.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що лідер Баварії записався на курси іспанської мови для свого трансферу в Реал.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Україна відкрила посольство в Ботсвані

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua