News.ua


Реал влаштує грандіозну презентацію Луніна: названо дату

Июль 12
13:42 2018

Наступного тижня мадридський Реал влаштує офіційну презентацію новачків команди, серед яких і український воротар Андрій Лунін.

За інформацією Marca, окрім Луніна "вершкові" представлять 18-річного бразильця Вінісіуса Жуніора та придбаного у Реал Сосьєдада захисника Альваро Одріосолу. Презентація відбудеться у понеділок, 16 липня.

Трансфер Луніна у Реал

19-річний український голкіпер Андрій Лунін перейшов з луганської Зорі в мадридський Реал, повідомляє офіційний сайт "вершкових".

Український футболіст підписав з "галактікос" контракт на 6 років.

Сума трансферу на сайті мадридців не повідомляється, але за деякими даними Зоря отримала за молодого воротаря приблизно 9 мільйонів євро.

Лунін до Зорі грав за Дніпро. Уродженець Краснограда Харківської області вже викликається в збірну України, за яку зіграв на даний момент два матчі.

Судячи з відеоролика про Луніна, який опублікував офіційний сайт Реала, іспанському гранду Андрій сподобався в матчах проти Атлетика Більбао в Лізі Європи, а також в іграх чемпіонату України проти Шахтаря, Зірки, Олімпіка, Ворскли та інших команд.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, батько Андрія Луніна прокоментував інформацію про переїзд сина до Європи.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повысьте качество жизни с помощью реабилитационного оборудования для опорно-двигательной системы

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua