News.ua


Реал переміг Манчестер Юнайтед в матчі за Суперкубок УЄФА

Август 09
00:01 2017

У вівторок, 8 серпня, відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому мадридський Реал здобув перемогу над Манчестер Юнайтед (2:1).

Команда Зінедіна Зідана впевнено розпочала поєдинок, зі стартових хвилин захопивши ініціативу. Уже в першій половині тайму Реал мав кілька непоганих моментів для взяття воріт, проте іноді гравцям бракувало влучності, а іноді МЮ рятував каркас воріт. Незважаючи на це, на 24-й хвилині іспанська команда таки вийшла вперед — Карвахаль закинув на хїд Каземіро, а бразилець у дотик відправив у сітку.

Другий свій гол Вершкові забили на 7-й хвилині другого тайму, коли Іско разом з Бейлом розіграли красиву комбінацію у володіннях Де Хеа, а захисники МЮ не зуміли запобігти ще одному взяття воріт. І вже через кілька хвилин Бейл міг доводити рахунок до розгромного, але поперечина воріт знову врятувала підопічних Моурінью.

А ось сам МЮ забив свій перший і єдиний гол на 63-й хвилині зусиллями своїх новачків — Матіч пробив з-за меж штрафного, а Лукаку добив м'яч у порожні ворота після сейва Наваса.

На останні хвилини матчу вийшов на поле і Кріштіану Роналду, проте нічим особливим не відзначився, а сам поєдинок завершився мінімальною перемогою Реала. Таким чином, Королівський клуб завоював свій перший трофей у новому сезоні і вже зовсім скоро може здобути ще один — в Суперкубку Іспанії.

Реал — Манчестер Юнайтед 2:1
Голи: Каземіро 24, Іско 52 — Лукаку 62.

Реал: Навас, Рамос, Марсело, Карвахаль, Варан, Модріч, Кроос, Каземіро, Іско (Васкес 74), Бейл (Асенсио 74), Бензема (Роналду 83).

Манчестер Юнайтед: де Хеа, Нільссон-Лінделеф, Смоллінг, Дарміан, Погба, Еррера (Феллаїні 56), Мхітарян, Матіч, Лінгард (Решфорд 46), Валенсія, Лукаку.

Попереджені: Карвахаль 84 — Лінгард 42.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що участь Роналду в Суперкубку УЄФА ледь не опинилося під загрозою.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Стефанчук у ПАРЄ: Говоримо комплексно — і про засоби для перемоги, і про активи на відбудову

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua