News.ua


Реал — Бетіс 0:1 Відео голу і огляд матчу

Сентябрь 21
09:13 2017

У середу, 20 вересня, відбувся поєдинок 5-го туру іспанської Прімери, в якому мадридський Реал за підтримки рідних трибун сенсаційно програв Бетису (0:1).

Реал завдав в два рази більше ударів по воротах, але так і не зумів жодного разу вразити ціль. А ось Бетіс використав свій момент вже в кінцівці зустрічі — Санабрія точним ударом головою приніс своїй команді перемогу. У підсумку, гольова серія Вершкових перервалася саме у вирішальному 74-му поєдинку, і мадридці не зуміли побити неймовірний рекорд бразильського Сантоса.

Реал — Бетіс 0:1
Гол: Санабрія, 90+4.

Реал: Навас — Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело (Васкес, 72) — Кроос, Каземіро, Модріч (Майораль, 73) — Іско (Асенсіо, 68) — Бейл, Роналду.

Бетіс: Адан — Барраган, Манді, Феддал, Дурмісі — Хаві Гарсія, Камараса (Гуардадо, 44), Ф. Руїс (Хоакін, 80) — Герреро (Будебуз, 60), Санабрія, Тельо.

Попередження: Тельо, Манді, Феддал.

До вашої уваги відео голу та огляд матчу Реал — Бетіс:

Як повідомляв інформаційний портал Знай.Спорт, лідер Баварії записався на курси іспанської мови, щоб перейти в Реал.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сікорський запевнив українською мовою Кремль, що Львів — це Україна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua