News.ua


Радий бути частиною цього: Ярмоленко поділився першими враженнями від Вест Хема

Июль 11
15:51 2018

Андрій Ярмоленко сьогодні перейшов у Вест Хем з Боруссії Дортмунд, підписавши з клубом 4-річний контракт. Він дуже радий стати частиною команди.

"Звичайно, я дуже радий підписати контракт з "Молотобійцями". Вест Хем – великий клуб з відмінними фанами, і я радий грати в Прем'єр-лізі. АПЛ – найкраща ліга миру і я знаю, який цікавий проект будується тут у Вест Хемі. Команда хоче багато чого досягти, і я радий бути частиною цього", — цитує українського півзахисника офіційний сайт Молотобійців.

Андрій Ярмоленко перебрався в Боруссію минулого літа з Динамо за 25 мільйонів євро і з тих пір провів за Джмелів 26 матчів (6 голів, 6 гольових передач) у всіх турнірах.

Минулий сезон Вест Хем завершив на 13-м місці в Англійській Прем'єр-лізі. Влітку команду очолив новий тренер Мануель Пеллегріні.

Конкурентами Ярмоленко на правому фланзі атаки Молотобійців вважаються, в першу чергу, Микейл Антоніо і Роберт Снодграсс.

Інші претенденти на Ярмоленка

Вінгер дортмундської Борусії Андрій Ярмоленко мав ще один цікавий варіант для продовження кар'єри.

Українець міг опинитись у Вольфсбурзі, який начебто був зацікавлений у трансфері 28-річного українця, інформує Spox.com.

Однак, отримавши конкретну пропозицію лише від Вест Хема, екс-капітан Динамо вирішив обрати саме англійський клуб.

Також англійський Евертон був серйозно зацікавлений у придбанні українського півзахисника дортмундської Боруссії Андрія Ярмоленка.

Ярмоленко у Боруссії

Андрій Ярмоленко у сезоні 2017/18 забив шість голів і віддав шість гольових передач у 24 матчах Бундесліги, Кубка Німеччини та Ліги чемпіонів. Українець перейшов у Боруссію з Динамо за 25 млн євро влітку 2017 року.

Дивіться: найкращі голи та паси Ярмоленка за Боруссію

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Україна зробила божевільний прорив в рейтингу ФІФА.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія має заплатити за шкоду, яку завдає Україні — міністри закордонних справ G7

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua