News.ua


ПСЖ планує провернути найдорожчий трансфер в історії футболу

Июнь 22
22:33 2017

Французький ПСЖ здається всерйоз націлився на молодого нападника Монако – Кіліана Мбаппе. Нагадаємо, що нещодавно головний тренер парижан – Унаї Емері заявив, що і для гравця, і для ПСЖ, і для збірної Франції такий трансфер піде тільки на користь.

За інформацією видання Goal, керівництво ПСЖ зробило пропозицію французькому чемпіону у розмірі 135-ти мільйонів євро. Також повідомляється, що спортивний директор парижан провів дві зустрічі з батьком гравця.

Нагадаємо, що Мбаппе народився та почав грати в футбол у столиці Франції. Також зазначимо, що у минулому сезоні вундеркінд Монако зіграв 44 матчі у всіх турнірах, в яких встиг забити 26 голів.

Окрім ПСЖ у послугах 18-річного форварда зацікавлений мадридський Реал. Європейські ЗМІ повідомляли, що і сам гравець хоче продовжити кар’єру в Королівському клубу.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що вундеркінд Монако прокоментував чутки щодо свого трансферу в Реал.

Фото Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський закликав іноземних партнерів поширювати правду про російський терор

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua