News.ua


Промоутер назвав потенційних суперників Джошуа

Август 02
11:49 2017

Едді Хірн, промоутер володаря титулів WBA Super, IBF, IBO британця Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), заявив, що у його підопічного є чотири бажаних опонента для майбутніх боїв.

"Це Володимир Кличко, Тайсон Ф'юрі, Деонтей Уайлдер і Ділліан Уайт. Тому, якщо останній виграє титул в суперважкій вазі, ця битва буде дуже великою для Англії.

Ми зробили три дійсно хороших пропозиції команді Уайлдера. У них є деякі проблеми, які необхідно вирішити з обов'язковим претендентом, але ми запропонували їм дуже великий бій, і, думаю, що вони зацікавлені. Це повинен бути відмінний поєдинок. Проблема в тому, що ніхто не хоче битися з Ділліаном Уайтом: він відмінний боксер, у нього міцне підборіддя, висока швидкість, і він дійсно може сильно вдарити. Але якщо Уайлдер хоче здобути популярність в Британії перед можливим об'єднавчим боєм з Джошуа, поєдинок з Уайтом буде відмінним. Звичайно, якщо Уайлдер програє, його поєдинок з Джошуа буде під великим питанням", – розповів Хірн в інтерв'ю журналу GQ.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Відзначимо, що Володимир Кличко ще не прийняв остаточне рішення щодо реваншу.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко повинен провести ще три бої.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Половину коштів, зібраних Британією на військову допомогу Україні, не освоїли через бюрократію — ЗМІ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua