News.ua


Про такі похорони він мріяв: мертвого фаната НБА посадили за комп’ютерну гру, відео

Июль 12
20:41 2018

18-річний фанат Бостон Селтікс Ренард Меттьюс трагічно загинув під час стрілянини 26 червня.

Родичі хлопця влаштували йому похоронну церемонію в стилі улюбленої команди. На Ренарда одягли майку Селтікс з 11 номером, під яким грає Кайрі Ірвінг, шкарпетки з улюбленим спортсменом та темні окуляри.

Перед Меттьюсом поставили великий телевізор, а на Playstation 4 запустили симулятор NBA 2K, в який обожнював грати покійний. Взяти участь у поєдинку хлопець, певна річ, не міг, тому його родичі просто влаштували симуляцію матчу Бостон Селтікс — Голден Стейт Ворріорс.

Крім того, біля Ренарда поставили його улюблені чіпси Doritos та пиво Barq’s.

Думка користувачів YouTube розділилась після побаченого: одні просто в шоці, інші вважають, що Ренард обов'язково оцінив би такий жест.

Дивіться: як мертвий Ренард Меттьюс сидить за комп'ютерною грою

Як повідомляв портал Знай.Спорт, вболівальники Бразилії провели жалобну процесію з нагоди провалу збірної Німеччини, яка програла в матчі проти Південної Кореї (0:2) і вибула з ЧС-2018. Відзначимо, що це перший випадок в історії, коли німці не змогли подолати стадію групового етапу на ЧС.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські десантники збили російський розвідувальний дрон Supercam

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua