News.ua


Президент ФФУ висловився щодо матчів в Маріуполі

Июль 31
10:02 2017

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко, який відвідав поєдинок Маріуполь — Чорноморець (3:0), залишився задоволений злагодженою роботою правоохоронних органів.

Глава ФФУ як і раніше вважає, що матч Маріуполь — Динамо має відбутися, а ніяких причин для його перенесення на нейтральне поле немає.

"Ігор Суркіс не просто говорить, а й активно діє, пише листи. Поєдинок повинен проходити в Маріуполі. Упевнений, що збігів не буде, коли будуть загрози саме під один матч. Це все маніпуляція думкою. Маріуполь — це Україна, в місті прекрасна футбольна обстановка, тому там повинні проводити всі ігри без винятку.

Через деякий час обов'язково побачимо в Маріуполі і міжнародні матчі. Компетентні органи повинні чітко сказати, що вони забороняють проводити матчі в місті, і тоді будемо виконувати це. А просто рекомендаційні повідомлення можуть бути розцінені двозначно.

Якщо Динамо не з'явиться на поєдинок, рішення прийматимуть Прем'єр-ліга і КДК. Неявка без причини — це пряма технічна поразка 0:3. Думаю, це всі розуміють, в тому числі і вболівальники Динамо. Це буде демарш не проти футболу, а проти України і цілісності країни. Правила повинні бути для всіх єдині, без винятків для будь-кого. Є регламент, і він буде виконуватися", — сказав Павелко.

Матч 7-го туру між Маріуполем і Динамо повинен відбутися 26 серпня.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо звернулося до вищих футбольних органів з приводу матчу в Маріуполі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

КНДР заявила про успішне випробування надвеликої боєголовки до стратегічної крилатої ракети

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua