News.ua


Порушував режим: Мілевський залишився без команди і може перейти в Динамо Київ

Июль 21
10:52 2018

Динамо Брест досить несподівано вирішило припинити співпрацю з Артемом Мілевським. Угода була розірвана за згодою сторін, причому причину такого рішення ні клуб, ні гравець не повідомили.

За інформацією білоруських ЗМІ, Мілевський і ще один гравець Динамо Гаврилович регулярно порушували режим. Однак в той же час Гаврилович був капітаном команди, а Мілевський — основним форвардом і кращим асистентом Динамо Брест. Екс-гравець збірної України ще не так давно забивав у фіналі Кубка Білорусі і приносив перемогу своїй команді над БАТЕ. Очевидно, що навіть якщо порушення режиму і дійсно траплялися, то навряд чи істотно впливали на форму футболістів.

Реакція уболівальників

Думки фанатів Динамо Брест і не тільки по даній ситуації розділилися. Фан-клуб білоруського клубу висунув дві основні версії причини звільнення Мілевського.

Перша — форвард не знайшов спільної мови з новим тренером Олексієм Шпилевським. За однією з версій, в одному з матчів Мілевський обурився рішенням тренера замінити його і в неприємній формі висловив свою позицію. Нібито саме після цього епізоду майбутнє Мілевського в команді був вирішене.

Інша версія — Мілевський з одноклубниками банально "загуляли", що і викликало рішення Динамо Брест попрощатися з українським форвардом і ще одним гравцем.

Цікаво, що більшість фанатів Динамо Брест стали на бік гравців, що підтверджують результати відповідного опитування. Цікаво, що в той же час вболівальники усвідомлюють, що Мілевський і компанія цілком могли дійсно порушувати режим. Правда, ставляться до цього досить толерантно.

Частина уболівальників, правда в меншій кількості, розкритикували футболістів, звинувативши їх в погіршенні атмосфери в колективі.

Що далі?

Як вже зазначив у коментарі "Футбол 24" агент Мілевського Олександр Панков, форвардом вже цікавляться два клуби, які грають в кваліфікації Ліги Європи.

Також агент допускає варіант продовження Артемом кар'єри в Білорусі в разі отримання гідної пропозиції. Варіант з поверненням в Україну також тримається в розумі, але Мілевський має намір виступати виключно за Динамо Київ (слова Панкова). Тому інших варіантів з УПЛ форвард розглядати не буде. Ймовірно, незабаром ми все ж побачимо 33-річного Мілевського в іншому європейському чемпіонаті.

Хоча, цікавим є той факт, що наставник Динамо Київ Олександр Хацкевич вже тривалий час підкреслює необхідність підписання форварда, оскільки в Динамо після відходу Хльобаса, Мбокані і Мораеса залишився лише Артем Бесєдін та молодий Русин. Можливо, Мілевський в ролі вільного агента — те, що треба? Але Артему тоді треба негайно налагодити стосунки з керівництвом Динамо Київ.

Звичайно, все прекрасно розуміють, що зараз подібний варіант розвитку подій виглядає якщо не фантастичним, то точно малоймовірним, але якщо пофантазувати — можливо, гіпотетичне повернення Мілевського в Динамо підвищило б інтерес до УПЛ?

Артем в своєму інстаграм подякував вже екс-одноклубників за спільні виступи та побажав успіхів у майбутньому. Без натяків на те, де продовжить кар'єру.

Марадона в Білорусі

Легендарний футболіст і колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління футбольного клубу Динамо Брест, за який грає український нападник Артем Мілевський.

"Підписую контракт і стаю босом клубу Динамо-Брест. Дякую за довіру", — запостив аргентинець фото в Instagram з білоруським прапором.

В обов'язки Марадони увійдуть стратегічний розвиток клубу і взаємодія з усіма його підрозділами (включаючи дитячу академію). Аргентинець приступить до роботи після чемпіонату світу.

З білорусами Марадона підписав контракт на три роки. Скільки вони йому платитимуть, невідомо.

Шляхи Марадони та Мілевського

Марадона — один з найвідоміших і найкращих гравців в історії футболу. Він грав на позиціях атакувального півзахисника і нападника. Виступав за клуби Архентінос Хуніорс, Бока Хуніорс, Барселона, Наполі, Севілья та Ньюеллс Олд Бойз.

Додамо, що Марадона керував збірною Аргентини у 2008-2010 роках. Дієго тренував національну командау на ЧС і за Аргентину тоді вже грав Лео Мессі.

Артем Мілевський грав за київське Динамо з 2002 по 2013 роки. Після цього український нападник захищав кольори турецького Газіантепспора, хорватських Хайдука та Спліта, румунської Конкордії, російського Тосно, а тепер він грає за Динамо Брест з Білорусі. За збірну України Мілевський провів 50 матчів, в яких відзначився вісьмома голами.

Мілевський у цьому сезоні в 14 матчах за брестське Динамо забив два голи і віддав дві результативні передачі.

Дивіться: Мілевський відзначився ефектним голом

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Мілевський заявив, що хотів би стати тренером київського Динамо.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кількість гривень в обігу України за I квартал зросла на 16 мільярдів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua