News.ua


Польський захисник розповів, чому обрав Динамо

Июль 11
22:22 2017

Сьогодні київське Динамо оголосило про перше придбання у літнє міжсезоння. Правий польський захисник Томаш Кендзьора поспілкувався з офіційним сайтом Динамо та розповів, чому обрав столичний клуб:

"Динамо цікавилося мною давно, я знав, що київський клуб переглядає мене та стежить за моїми виступами ще до молодіжного чемпіонату Європи U-21, де я був капітаном своєї збірної Польщі.

Після завершення змагань цей інтерес став більш предметним та конкретним, а головне взаємним. Я також дуже хотів перейти до такого великого клубу з традиціями, який регулярно виступає в Лізі чемпіонів та в кожному сезоні бореться за чемпіонство в національній першості.

Я пишаюся, що перебуваю тут, та готовий до наступного кроку в своїй кар'єрі. Дуже позитивно дивлюся на цей перехід, думаю, це серйозний крок і для Динамо, і для мене. Я приїхав до Києва грати у футбол, і, думаю, що мені буде тут комфортно".

Також поляк розповів з ким радився перед переїздом в Україну та, хто привив любов до футболу:

«Перед переходом радився і з Тамашем Кадаром, і з українцем Костевичем, який виступає за Лех, а найбільше — з Теодорчиком, оскільки він — один із моїх найкращих друзів. Власне кажучи, тому я тут.

Можна сказати, що у футбол мене навчила грати мама, оскільки, коли я був маленьким, то батько ще активно грав у футбол, а мама зі мною часто гуляла в парку, де я постійно грав із м'ячем", – цитує Кендзьору офіційний сайт Динамо.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо офіційно оголосило про трансфер польського захисника.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Влада Грузії заявляє, що готова переглянути закон про «іноагентів» після вступу в ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua