News.ua


Під час футбольного матчу сталася трагедія

Май 30
00:54 2017

29 Травень, 2017 — 15:08 Загинуло четверо осіб

На Національному стадіоні у Тегусігальпі, столиці Гондурасу, сталася трагедія.

На другий фінальний матч чемпіонату країни (володар титулу визначається у двох вирішальних поєдинках) між столичним «Мотагуа» і «Ель-Прогресо» тисячі фанів господарів прийшли, щоб побачити, як «Мотагуа» оформить чемпіонство (перший матч команда виграла 4:1).

Як виявилося, на гру продали занадто багато квитків. 35-тисячний Національний стадіон не зміг вмістити всіх бажаючих, повідомляє Marca. Натовп тих, хто не встиг потрапити на трибуни до матчу, пішов на штурм турнікетів, і поліція застосувала водомети і сльозогінний газ. В результаті паніки і тисняви постраждали майже 20 осіб: двоє вболівальників загинули на місці, ще двоє померли в лікарні від отриманих травм. 15 осіб опинилися в лікарні з отруєнням сльозогінним газом, а також з забоями, отриманими під час тисняви.

Джерело: sport.unian.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

СБУ затримала весь «виборчком», який готував псевдореферендум на Херсонщині

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua