News.ua


Паркер пропустив обов’язковий тест на допінг перед боєм з Ф’юрі

Июль 18
15:56 2017

Чемпіон світу за версією WBO в суперважкій вазі, новозеландський боксер Джозеф Паркер, який 23 вересня в Манчестері має захищати титул в бою проти Х'ю Ф'юрі, пропустив тест Добровільної антидопінгової асоціація (ВАДА).

Про це повідомляється в офіційній заяві організації. Тестування боксерів – спеціальна антидопінгова програма Всесвітньої боксерської ради. У промоутерській компанії, що представляє інтереси Паркера – Duco Events, підтвердили новину, однак повідомили, що пропуск тесту – випадковість, а не умисел.

"Пару тижнів тому представники ВАДА побували в резиденції Джозефа в Лас-Вегасі. Він сказав, що буде проводити в цьому місті тренувальний табір, але потім змінив свої плани і відправився на Самоа. Немає ніякого злого умислу, це просто випадковість. Це не означає, що ви вживали допінг, просто – звичайна недбалість. Джозеф повернувся в табір в Вегасі, і протягом наступних восьми тижнів ВАДА може навідатися до нього і провести всі необхідні процедури", – йдеться в заяві Duco Events.

Нагадаємо, 23 вересня в Манчестері (Великобританія) відбудеться бій між чемпіоном світу за версією WBO в суперважкій вазі Джозефом Паркером (23-0, 18 КО) і офіційним претендентом на титул Хьюи Ф'юрі (20-0, 10 КО).

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, скільки Паркер отримає за бій з Ф'юрі.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Схвалення США допомоги для України матиме ефект стримування для всіх авторитарних режимів — Умєров

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua