News.ua


Пакьяо розповів, коли прийме рішення щодо подальшої кар’єри

Июль 04
13:56 2017

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі Менні Пакьяо (59-7-2, 39 КО), який програв бій проти австралійця Джеффа Хорна (17-0-1, 11 КО) поки не прийняв рішення про те, чи буде він продовжувати кар'єру. Пакьяо заявив, що буде думати про це лише після відпочинку.

"Завершення кар'єри? Я буду брати до уваги думки людей, думки моїх рідних, а також прислухаюся до свого тіла. Спочатку я планую відпочити і залікувати біль від ударів, отриманих в бою з Хорном. І вже тоді, коли я буду свіжий і розслаблений, я серйозно подумаю над завершенням кар'єри", – передає слова Пакьяо Boxing Scene.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо — Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Пакьяо незадоволений суддівством у бою проти Хорна.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Активи колишніх «дочок» росбанків вже продали на 5 мільярдів: куди підуть кошти

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua