News.ua


Одного з лідерів Тур де Франс дискваліфікували за удар суперника

Июль 05
13:41 2017

Словацька велогонщик Петер Саган з команди Bora-Hansgrohe дискваліфікований з багатоденки Тур де Франс-2017.

Таке рішення ухвалили організатори змагань. Причиною цього став удар ліктем, який словак завдав Марку Кевендішу на фініші четвертого етапу багатоденки.

"Ми вирішили дискваліфікувати Петера Сагана з Тур де Франс-2017, оскільки він погрожував іншим гонщикам, в тому числі і Марку Кевендішу", — йдеться в повідомленні організаторів.

Варто відзначити, що в тому епізоді Кевендіш отримав перелом лопатки, після чого прийняв рішення знятися з Тур де Франс.

"Звичайно, я дуже засмутився, коли дізнався про перелом. Відчуваю, що у мене була хороша можливість перемогти на етапі. Залишати змагання, навколо якого будується моя кар'єра — це по-справжньому сумно", — сказав Кевендіш.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що французький велогонщик Арно Демар став переможцем четвертого етапу Тур де Франс.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как понять, что у вас застой желчи, и что делать дальше

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua