News.ua


Неймар відмовився потиснути руку супернику після матчу в Лізі чемпіонів

Сентябрь 13
19:21 2017

Нападаючий ПСЖ Неймар не захотів потиснути руку захиснику Селтіка Ентоні Ралстону після поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому парижани розгромили суперника з рахунком 5:0.

Після фінального свистка 18-річний гравець Селтіка підійшов до бразильця, проте той відмовився від рукостискання. Відразу після цього обидва гравці обмінялися кількома репліками, після чого розійшлися.

Варто відзначити, що саме Ралстон протистояв Неймару на його фланзі атаки. Можливо, лідер ПСЖ просто образився на шотландського футболіста за те, що в деяких епізодах проти нього грали жорстко.

Imagine being so ungracious to not shake the hand of the teenage debutant tasked with marking you for 90 min. What a prick.#Neymar #Celtic pic.twitter.com/byUklkEtM9

— Mr G Mackie (@grahameylagroin) 12 сентября 2017 г.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що фанат-хуліган ледь не напав на зірку ПСЖ.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті молодшого сержанта, бойового медика Миколи Угольнікова (позивний «Бізон»)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua