News.ua


Монако — Марсель 6:1 Відео голів та огляд матчу

Август 28
09:50 2017

У неділю, 27 серпня, в рамках 4-го туру чемпіонату Франції чинний чемпіон Монако на своєму полі познущався над Марселем (6:1).

Свій перший гол монегаски забили вже на 2-й хвилині зустрічі, коли Каміл Глік підключився на стандарт і замкнув передачу партнера. Всього в першому таймі підопічні Леонарду Жардіма ще тричі забивали у ворота суперника, а в другому добили опонента ще двома голами. Гості ж зуміли відповісти на все це лише одним взяттям воріт зусиллями Ремі Кабелла. У складі господарів дублем відзначився форвард Радамель Фалькао.

Монако — Марсель 6:1
Голи: Глік, 2, Фалькао, 20 (пен.), 34, Діахабі, 45, Сідібе, 68, Фабіньо, 79 (пен.) — Кабелла, 74.

Монако: Субашич — Сідібе (Туре, 80), Глік, Жемерсон, Жорже — Лопеш, Фабіньо, Моутіньо, Лемар — Діахабі (Тілеманс, 62), Фалькао (Каррільо, 77).

Марсель: Манданда — Сакаї, Сертік, Роланду — Дорія (Лопес), Губочан, Товен, Сансон (Замбо-Ангісса, 77) — Густаво, Амаві (Кабелла, 46), Жермен.

До вашої уваги огляд поєдинку, в якому Монако розгромив Марсель:

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що ПСЖ домовився з Монако щодо трансферу Мбаппе.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

під ударами були нафтові об’єкти та металургійний завод

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua