News.ua


Менеджер оцінив шанси Гассієва перед боєм з Усиком

Июль 17
08:32 2018

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (26-0-0, 19 KO) проведуть бій в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (World Boxing Super Series). Поєдинок відбудеться 21 липня в Москві на арені СК Олімпійський.

Менеджер Гассієва Олексій Васильєв розповів, що Мурат знаходиться в чудовій формі.

"Мурат Гассієв знаходиться у відмінному стані, завтра прилітає до Москви. Він у чудовій формі, всі на позитиві, підготовка пройшла чудово, він готовий на всі 100%", — сказав Васильєв.

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас розповів про проблеми в організації бою свого підопічного з росіянином Муратом Гассієвим у Москві, через що поєдинок може не відбутися.

Ставки букмекерів

Букмекери вже приймають ставки на фінальний поєдинок WBSS Усик — Гассієв.

Коефіцієнт на перемогу Усика становить всього 1,36, тоді як котирування на тріумф Гассієва — 3,10.

Нічия в цьому поєдинку за правилами турніру не передбачена, проте коефіцієнт на те, що три судді виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 23,00.

Усик заявив, що не звертає увагу на галас навколо поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим, і не думає про політичний підтекст цього бою.

Менеджер Усика Егіс Клімас пообіцяв, що українець під час розкрутки бою проти російського бксера буде говорити тільки про бокс.

"Олександр багато разів говорив, що буде говорити виключно про бокс. Обидва спортсмени розраховують, що ЗМІ та вболівальники не будуть підігрівати інтерес до цього бою з точки зору конфлікту двох країн", — заявив Клімас.

Дивіться: огляд бою Усик — Брієдіс

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, квитки на бій Усик — Гассієв вже надійшли в продаж.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Нідерланди не єдині, хто просто зараз готовий купити Patriot для України — Кулеба

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua