News.ua


Мейвезер — Макгрегор: Реакція бійцівського світу на бій

Август 28
12:52 2017

Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер (50-0, 26 КО) в боксерському поєдинку достроково переміг чемпіона UFC Конора Макгрегора, і заявив, що це його останній бій в кар'єрі. Мейвезер здобув перемогу в 10-му раунді технічним нокаутом, коли арбітр зупинив бій.

Цей поєдинок став дебютом в боксі для Макгрегора, і ювілейним — п'ятидесятих — в кар'єрі Мейвезера.

Знай.Спорт зробив добірку коментарів відомих боксерів і бійців ММА з приводу цього історичного бою:

Дана Уайт, президент UFC:

"Я пишаюся Конором. Бій склався не так, як я думав. Все пройшло зовсім інакше. Але я вважаю, що краще, щоб Макгрегор більше не боксував. Він дуже хороший, і якби він почав виступати в боксі, то був би успішним, але він боєць змішаних єдиноборств і тепер йому більше нічого не потрібно доводити. Коли він буде знову готовий до бою, то він дасть мені знати. Сьогоднішня подія була швидше винятковим, і сам Конор є винятковим бійцем".

Володимир Кличко, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі:

"У будь-якому випадку, Мейвезер зробив це — 50 перемог і нуль поразок. Макгрегор в своєму дебютному поєдинку діяв дисципліновано і показав хороші боксерські навички".

Менні Пакьяо, колишній чемпіон світу у восьми вагових категоріях:

"Моя повага Макгрегору за те, що спробував використовувати свій шанс, але вітаю Флойда з 50 перемогою".

Леннокс Льюїс, екс-чемпіон світу:

"Конор підтримував інтерес до бою, але був перевантажений. Флойд був краще на рингу. Проте, йому нема чого соромитися. Тепер він став мені подобатися ще більше".

Кріс Сайборг, чемпіонка UFC в напівлегкій вазі:

"Приголомшливий бій! Макгрегор легенда!".

Андре Уорд, чемпіон світу в напівважкій вазі:

"Я очікував набагато меншого від Макгрегора і трохи більшого від Мейвезера. Думаю, Флойд показав, що він трохи постарів. У нього ще залишилося трохи сил, але коли ти бачиш, що пропускаєш удари, які раніше не пропускав, особливо від хлопця без досвіду, то прийшла пора зав'язувати. Справа не в тому, що ти більше не зможеш виступати. Просто хочеться піти до того, як це станеться.

Я не зрозумів, чому Флойд підставляв Макгрегору спину. Особисто я цього не роблю. Мене так вчили. Ви повинні захищати себе весь час бою. Якби Конор втратив самовладання і завдав удар по потилиці, Флойд міг би отримати серйозну травму".

Читайте також: Потрібен реванш за правилами ММА: Реакція соцмереж на бій Мейвезер — Макгрегор

Хабіб Нурмагомедов, російський легковик UFC:

"Це була легка робота для Мейвезера. На мій погляд, поєдинок рано зупинили, тому що вони є професіоналами. Потрібно було рефері дати Флойду ще трохи побити Конора — бій видався б ще більш видовищним. Люди заплатили великі гроші і їм було б цікаво побачити, як Макгрегор падає. У цілому відбулося саме те, що і передбачалося ".

Джордж Форман, легендарний американський боксер-ваговик:

"Всім експертам, які ганьбили бій Мейвезер — Макгрегор, варто вибачитися. Поєдинок вийшов конкурентним".

Флойд Мейвезер-старший, батько і тренер:

"Ні, я не був вражений виступом Макгрегора. Я ще не бачив, щоб хтось говорив так, як він говорив, а потім бився, як він. Я маю на увазі, що було шкода, те, як він бився. Всі ці заборонені прийоми, які він використовував, удари по потилиці. Все це — безумство. Макгрегор не показав бокс, я нічого не побачив. Я сказав синові, що коли Макгрегор втомиться, то для нього все скінчиться. Якщо він продовжить битися і буде виступати на боксерському рингу таким же чином, то хто-небудь його вб'є".

Едді Альварес, екс-чемпіон UFC у найлегшій ваговій категорії:

"Знімаю капелюха перед Макгрегором. Провів 10 раундів з найбільшим спортсменом всіх часів… відмінне шоу для світу ММА. Хороша робота".

Стівен Томпсон, боєць MMA:

"Повага Макгрегору за те, що сьогодні показав проти одного з найкращих в історії! Приголомшливий спортсмен".

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, бій з Мейвезером забезпечив Макгрегора грошима на все життя.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На фронті минулої доби — 101 бойове зіткнення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua