News.ua


Марадона в Білорусі оселиться в особняку за 20 мільйонів доларів

Июль 21
10:12 2018

Голова правління футбольного клубу Динамо Брест Дієго Армандо Марадона оселиться в Мінську в особняку за 20 мільйонів доларів, повідомляють аргентинські ЗМІ з посиланням на власні джерела.

Марадона 16 липня вперше відвідав Білорусь у новому статусі — боса брестського Динамо. Легендарний аргентинець поспілкувався з журналістами і заявив, що не проти залишитися жити в Бресті після завершення кар'єри. Він також підтримав свою команду в матчі чемпіонату Білорусі проти солігорського Шахтаря (1:3).

Напередодні аргентинське видання Clarin повідомило, що Марадона, коли повернеться з Аргентини, буде жити в Мінську в шикарному будинку вартістю 20 мільйонів доларів. В особняку — сім кімнат, басейни з підігрівом, парк і аеродром.

На роботу в Брест Марадона буде літати на літаку. Крім того, з Аргентини бос Динамо збирається перевезти до Білорусі дві свої машини: BMW i8 і Rolls Royce Phantom.

Білоруські ЗМІ вивчили ринок нерухомості і прийшли до висновку, що подібних особняків у Мінську немає. За такі гроші, за інформацією Tribuna.com у столиці можна придбати бізнес-центр, а найдорожчий котедж коштує чотири мільйони — він знаходиться у Веснинці.

Прес-секретар брестського Динамо Ольга Хижинкова, коментуючи інформацію про нове місце проживання Марадони, зазначила, що в Бресті вже знайдені кілька варіантів, "але до остаточного ще не прийшли". "Аргентинське джерело ґрунтується на своїй фантазії", — наводить її слова Tut.by.

Брестське Динамо і Марадона уклали трирічну угоду на початку травня. Згідно з контрактом, аргентинець буде відповідати в клубі за формування команди, переходи гравців і розвиток дитячого футболу.

Марадона в Білорусі

Легендарний футболіст і колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління футбольного клубу Динамо Брест.

"Підписую контракт і стаю босом клубу Динамо-Брест. Дякую за довіру", — запостив аргентинець фото в Instagram з білоруським прапором.

В обов'язки Марадони увійдуть стратегічний розвиток клубу і взаємодія з усіма його підрозділами (включаючи дитячу академію). Аргентинець приступить до роботи після чемпіонату світу.

З білорусами Марадона підписав контракт на три роки. Скільки вони йому платитимуть, невідомо.

Дивіться: Мілевський відзначився ефектним голом

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Мілевський заявив, що хотів би стати тренером київського Динамо.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Центр Україна-НАТО погодив ключові етапи роботи до Вашингтонського саміту

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua