News.ua


Макгрегор вважає, що бокс — проста і легка гра

Июль 24
15:35 2017

Чинний чемпіон UFC Конор Макгрегор (21-3) упевнений, що у нього не буде проблем з витривалістю в боксерському поєдинку проти колишнього чемпіона в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера. Крім того, Макгрегор заявив, що бокс – легка гра.

"Ви говорите про людину вагою в 200 фунтів. Ви говорите про грепплінг, удари колінами, ліктями і ногами. Ви говорите про зовсім інше суперництво. Маленький боксерський бій, де рефері кожен раз рятує, коли виникає клінч або захоплення? Дванадцять раундів по три хвилини – ніщо. Я не хочу проявляти неповагу, але ця гра дуже легка. Вона дуже проста в порівнянні з моєю", – передає слова Конора BoxingScene.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер зізнався, що він вже не той, що раніше.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Секретные рестораны Киева — ТОП-5

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua