News.ua


Макгрегор вірить в себе всім серцем і готовий перемогти Мейвезера

Август 01
15:18 2017

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Пол Маліньяджі, який допомагає чемпіону UFC Конору Макгрегору готуватися до бою з Флойдом Мейвезером, розповів про настрій ірландця перед поєдинком.

"Своєю робочою етикою під час тренувального табору Макгрегор змусив мене поважати себе. Спостерігаючи за тим, як він важко працює щодня, починаєш розуміти, що він дійсно має намір порушити всі прогнози. Коли ви вперше розмовляєте з Конором, то складається враження, що цей хлопець не думає про свою перемогу, а лише про гонорар $100 мільйонів.

Однак, коли починаєш тісніше спілкуватися з ним, то розумієш, що цей боєць вірить в себе всім серцем. У нього є всі підстави для цього, оскільки кожен раз, коли люди сумнівалися в ньому, у нього виходило спростовувати всі прогнози і перемагати. Конор – боєць, який працює в іншому стилі і володіє чудовим таймінгом", – передає слова Маліньяджі BoxingScene.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор вразить весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, хто виступить в андеркарті бою Мейвезер – Макгрегор.

Фото – facebook.com/thenotoriousmma

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У МЗС обговорили з послом Індії важливість підтримки української Формули миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua