News.ua


Льюїс назвав реальні умови реваншу з Кличком

Июль 12
18:11 2018

Британський боксер Леннокс Льюїс прокоментував у Twitter інформацію про реванш з Віталієм Кличком.

"Віталій Кличко, сподіваюсь побачити вас 6 вересня у Лондоні. Якщо ні, побачимось у Києві, мій друже", — написав Леннокс.

Нагадаємо, представники британця повідомили про те, що не вели переговори про бій з Кличком.

Раніше Кличко сказав, що виручені з реваншу кошти підуть на благодійність, однак представники Льюїса звернулися в WBC з метою повідомити, що ніяких пропозицій щодо бою з мером Києва не отримували.

Цікаво, що лише вчора у WBC офіційно підтвердили, що реванш Кличко — Льюїс відбудеться восени у Києві в рамках конгресу Світової боксерської ради.

Нагадаємо, бій Льюїс — Кличко відбувся 21 червня 2003 року. Поєдинок, пізніше визнаний "боєм десятиліття в суперважкій вазі", був зупинений лікарем через розсічення у Віталія. На момент зупинки українець вигравав на картах всіх трьох суддів з рахунком 58:56. Одразу після бою Леннокс пообіцяв Віталію реванш, але не дотримав свого слова і через кілька місяців оголосив про завершення кар'єри.

Офіційно: Джошуа визначив місце проведення двох наступних боїв

Конгрес WBC в Києві

З 30 вересня по 5 жовтня в Києві пройде 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Очікується, що столицю України відвідають понад 600 учасників конгресу з понад 100 країн світу, серед яких світові зірки боксу, промоутери, судді та менеджери.

Серед очікуваних заходів — не тільки офіційні зустрічі та обмін досвідом, організатори обіцяють також цікаву програму з неформальним спілкуванням та благодійними акціями.

Організатори планують познайомити учасників з українською культурою і традиціями.

Форма просто божевільна: промоутер оцінив готовність Усика до бою з Гассієвим

У конгресі WBC в Києві візьмуть участь такі легенди боксу, як Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс та інші. Про це повідомив президент організації Маурісіо Сулейман на зустрічі з Віталієм Кличком в Києві.

Дивіться: огляд бою Кличко — Льюїс

Як повідомляв портал Знай.Спорт, Олександр Гвоздик розповів, чому бій з Адонісом Стівенсоном відбудеться у Канаді.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua