News.ua


Ломаченко відповів Рігондо на образи в соцмережах

Июль 19
16:57 2017

Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) пообіцяв покарати чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації Гільєрмо Рігондо за образи в соцмережах.

Ломаченко готовий вийти в ринг проти непереможного кубинця, який раніше кинув українцеві виклик.

"Я дуже хочу цього бою і зроблю все для його організації, тому що дуже сильно не люблю, коли мене принижують, обзивають, роблять якісь смішні картинки. Мене це сильно злить. Хочу, щоб Рігондо за це відповів. Якщо він зважиться вийти в ринг, я його просто з'їм. Вважаю його найсильнішим боксером, але тут він вирішив перестрибнути через дві вагові категорії і боксувати зі мною. Це те ж саме, що я зараз вийду битися із середньоваговиками. Що зі мною буде? Мене просто переїдуть", – сказав Ломаченко в інтерв'ю Thaboxingvoice.

Нагадаємо, 5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченко готовий заплатити солідний гонорар тому, хто його переможе.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дві жінки, поранені вночі у Херсоні, — у середньому стані тяжкості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua