News.ua


Ломаченко розчарувався бійцями своєї вагової категорії

Июль 16
15:16 2017

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) жорстко розкритикував інших бійців у своїй ваговій категорії.

Менеджер українця Егіс Клімас опублікував в своєму Instagram послання Ломаченка для боксерів другої напівлегкої ваги:

"До всіх чемпіонам в 130 фунтах! Будь ласка, не змушуйте виглядати погано нашу категорію. Сьогодні я бачив два бої (Мігель Берчельт проти Такаші Міури і Хесріл Корралес проти Робінсона Кастейяноса — прим.). ВІДСТІЙ!!! Це не те, за що люди повинні платити гроші. Наші фанати заснуть, поки ви боксуєте.

Давайте об'єднувати титули і робити спорт цікавим, інакше я перейду в легкий дивізіон (135 фунтів) в надії на гідний поєдинок. Давайте поважати наших фанатів! Ваш справжній чемпіон, Василь Hi-Tech Ломаченко", — йдеться в повідомленні українського боксера.

Публикация от Egis Klimas (@klimasmanagement)

Нагадаємо, що 5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що мексиканський боксер кинув виклик Ломаченку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Донеччині через обстріли за добу поранені четверо цивільних

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua