News.ua


Ломаченко — Марріага: Що треба знати про суперника українця

Август 01
14:16 2017

5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Спочатку планувалося, що суперником Василя в цьому бою стане Орландо Салідо, який завдав українцеві єдиної поразки на профіринзі, але Салідо відмовився від реваншу заради поєдинку в андеркарті бою Флойда Мейвезера з Конором Макгрегором.

31-річний Мігель "Скорпіон" Марріага вважається досить легким суперником для Ломаченка, але експерти називають його одним з найкращих з усіх попередніх. Однак, не варто недооцінювати колумбійця, адже своє прізвисько "Скорпіон" він отримав за вміння несподівано "жалити" опонентів. Сам Василь зазначив, що Марріага – сильний боксер, у якого є велике бажання битися, тому він готується до складного поєдинку.

Марріага дебютував на профіринзі в 2009 році. На його рахунку 25 перемог (21 нокаутом) і дві поразки. Мігель двічі претендував на титул чемпіона світу в напівлегкій вазі (до 57,2 кг), але в 2015 році програв Ніколасу Уолтерсу (колишньому супернику Ломаченка), а в квітні цього року поступився Оскару Вальдесу (останній бій на сьогоднішній день).

Відзначимо, що для поєдинку з Ломаченком Марріазі доведеться піднятися на одну вагову категорію вище, однак колумбійця це не бентежить. Марріага вважає цей бій хорошою можливістю заявити про себе.

Дивіться промо-ролик бою Ломаченко — Марріага:

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченко розповів, чого чекає від бою з Марріагою.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Омську проти священника УГКЦ відкрили справу через ікону із Бандерою та Шухевичем

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua