News.ua


Лідер збірної Грузії з баскетболу завершив кар’єру в збірній

Сентябрь 07
13:53 2017

Центровий збірної Грузії Заза Пачулія після поразки від Італії та невиходу його команди в плей-офф турніру заявив, що завершує свої виступи в національній збірній.

Про це повідомив авторитетний журналіст Девід Пік, який поговорив з пачулі після заключного матчу його команди на Євробаскеті-2017.

"Це був мій останній турнір. Я провів чудові 13 років у збірній. Пам'ятаю все хороше, що ми пережили з командою. Зараз є розчарування, адже ми могли вийти в плей-офф. Але я пишаюся тим, що можу щось залишити після себе новому поколінню", — сказав Пачулія.

Варто відзначити, що Пачулія вже протягом довгих років виступає в НБА, де він уже встиг пограти за Орландо, Мілуокі, Атланту та Голден Стейт.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Україна обіграла Ізраїль і вийшла в плей-офф Євробаскету-2017.

Фото: ФІБА

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Аргентина подала заявку на здобуття статусу глобального партнера НАТО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua