News.ua


Лідер Динамо розповів про цілі команди на сезон

Август 25
09:55 2017

Захисник київського Динамо Домагой Віда прокоментував перемогу своєї команди в матчі-відповіді Ліги Європи проти Марітіму (3:1), а також розповів про цілі Біло-синіх на сезон.

"Звичайно, ми задоволені, що пройшли далі, вітаю всіх з цим, всі футболісти молодці. Шкода, звичайно, що пропустили, але найголовніше, що пройшли далі. Велике спасибі глядачам за те, що підтримували нас протягом усього матчу. Тепер готуємося до матчів чемпіонату і збірної. Потрібно вже забути про Марітіму, дивитися вперед. Наша мета — стати чемпіонами України.

Яких суперників чекаю в груповому раунді? Ми зазвичай не дивимося на них, а тільки на свою гру, і думаємо про те, як перемогти. Наше завдання мінімум — вихід у наступну стадію. Але не варто занадто забігати вперед. Спочатку вийдемо з групи, а далі дай бог, щоб дійшли до фіналу", — сказав Віда.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, як тренер Динамо оцінив гру своїх підопічних у другому матчі з Марітіму.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Херсонщині запрацював мобільний центр зайнятості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua