News.ua


Легенду Челсі завалили пропозиціями з усього світу

Июнь 23
08:14 2017

Легендарний капітан Челсі Джон Террі, який на початку липня стане вільним агентом, отримав пропозиції від більш ніж десяти клубів.

Як повідомляє The Telegraph, на туманному Альбіоні 36-річного англійця хочуть підписати Борнмут, Вест Бромвіч, Суонсі, Бірмінгем, але найбільш конкретну пропозиція зробила Астон Вілла. Крім того в послугах гравця зацікавлені також китайські та американські клуби.

Відомо, що Астон Вілла готова платити Террі більше 4 мільйонів фунтів на рік, включаючи бонуси, а самого футболіста гра у другому за силою дивізіоні Англії (Чемпіоншипі) не бентежить. Террі повинен визначиться з вибором клубу протягом двох тижнів.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що зірка Челсі відхилив пропозицію про новий контракт і може перейти в Реал.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пасхальный яблочный пирог: пошаговый рецепт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua