News.ua


Легендарний англійський футболіст спрогнозував відставку тренера Челсі

Август 08
08:36 2017

Колишній захисник Ліверпуля та збірної Англії, а нині експерт на телеканалі Sky Sports Джеймі Каррагер вважає, що керманич Челсі Антоніо Конте не затримається в клубі на довго:

"Для мене буде дуже великою несподіванкою, якщо через 12 місяців ми будемо сидіти в цій студії, а Конте все ще буде головним тренером Челсі.

Думаю, він відноситься до того типу менеджерів, які не сприймають вплив на свою роботу з боку керівництва клубу, особливо після того, як був виграний титул чемпіона Англії.

Він не буде сидіти тихо, але для клубу недобре, коли тренер виходить на публіку з подібними словами", — цитує Каррагера Sky Sports.

Нагадаємо, що Конте мав конфлікт з керівництвом клубу, адже італійський спеціаліст був незадоволений трансферною кампанією Челсі.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Челсі розповів, що потрібно покращити команді.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сікорський не почув від колег по ЄС конкретних заяв щодо надання Україні систем ППО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua