News.ua


Ковальов чекає на реванш, щоб розбити Уорду обличчя

Июнь 14
17:16 2017

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі Сергій Ковальов (30-1-1, 26 КО) з нетерпінням чекає на реванш з Андре Уордом (31-0, 15 КО), щоб швидше помститися американцеві за сумнівну поразку в першому бою.

"Я хочу надерти йому дупу так, як зробив це в реванші з Жаном Паскалем. При цьому я буду грати з ним. Вони намагаються вивести мене з рівноваги, зробити так, щоб я втратив концентрацію. Я ж зосередився на одному – розбити йому обличчя. Я хочу, щоб він поніс заслужене покарання за все те, що він говорив. Мене не дивує, що він зміг встати в першому бою. Я б здивувався, якби він не встав, адже я попав лише краєм рукавички", – заявив Ковальов.

Нагадаємо, перший поєдинок між Ковальовим і Уордом пройшов в листопаді минулого року в Лас-Вегасі. Тоді Уорд переміг одноголосним рішенням суддів.

Зараз Ковальов впевнений, що в реванші з Уордом поверне свої пояси.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ковальов показав, як готується до реваншу з Уордом.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Повышенное внутричерепное давление: что делать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua