News.ua


Коррейя прокоментувала свою поразку від Холм

Июнь 20
16:57 2017

Колишня претендентка на титул UFC в найлегшій вазі Бет Коррейя (10-2-1), яка програла бій проти Холлі Холм (10-3), зробила першу заяву після своєї поразки.

"Перш за все, хочу привітати Холлі Холм. Навіть незважаючи на серію з 3 поразок, вона не стала ховатися і прийняла бій зі мною в головній події турніру. Хочу подякувати всім своїм фанатам, тренерів і команду. На жаль, я не повернуся додому з перемогою, про яку мріяла, але я повернуся з високо піднятою головою. Можу сказати вам лише одне: я повернуся сильне, ніж корду небудь! Можете біть впевнено цьому!" – написала Коррейя на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, екс-чемпіонка UFC у найлегшій вазі американка Холлі Холм (10-3), перемогла бразилійку Бет Коррейю в головному бою вечора UFC Fight Nights 111, який пройшов 17 червня в Калланзі (Сингапур).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Холлі Холм розповіла, як перемогла Коррейю.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Нина Агдал беременна первенцем — Афиша bigmir)net

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua