News.ua


Корм’є прокоментував свою поразку на UFC 214

Июль 31
14:05 2017

Колишній чемпіон UFC у напівважкій ваговій категорії Даніель Корм'є після поразки Джону Джонсу опублікував звернення, в якому привітав свого суперника з перемогою і приніс вибачення рефері Джону Маккарті за агресивну поведінку після бою.

"Перш за все, я хочу подякувати всім за теплі слова. Я відчув вашу підтримку. Вітаю Джона Джонса і його команду. Вони виконали феноменальну роботу і здобули перемогу. Крім цього, я хотів би вибачитися перед Джоном Маккарті за поведінку після бою. Я вдячний за той час, який ти дав мені, щоб захистити себе і залишитися в бою. Не дарма ти зважаєш найкращим рефері в нашому спорті.

Також я повинен подякувати моій команді та тренерам. Я люблю вас усім серцем і ціную витрачені сили і час. Ви, хлопці, виконали відмінну роботу, я був готовий. Це справжній бій, тут все трапляється. Дана Уайт і UFC, дякую вам за те, що ви є провідною організацією у всьому ММА. Ще раз вітаю команду Джонса і зал JacksonWink. Я вас всіх люблю. Скоро побачимося", – написав Даніель на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 29 липня на UFC 214 Джон Джонс (22-1) переміг Даніела Корм'є (19-1) і завоював його титул чемпіона UFC в напівважкій вазі. Джонс нокаутував Корм'є на третій хвилині третього раунду ударом ногою в голову.

Дивіться повне відео бою Корм'є — Джонс на UFC 214:

Результати всіх боїв турніру UFC 214 читайте в нашому огляді.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі гонорари бійців на UFC 214.

Фото – MMA Fighting

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ердоган закликав ФРН зняти для Туреччини обмеження в оборонній промисловості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua