News.ua


Коноплянка розповів, як збірна України готувалась до матчу з Туреччиною

Сентябрь 02
15:20 2017

Один з лідерів збірної України Євген Кононплянка розповів, як команда готувались до матчу проти збірної Туреччини в рамках відбору до ЧС-2018:

"Більше було тактики – нам потрібна зіграність, тому що давно не бачилися. Фізично всі готові, думаю, що тренерський штаб з цим згоден.

Сьогодні останній день, щоб ми відпрацювали свої козирі. Постараємося їх використати.

Шевченко заявив, що лідери повинні взяти відповідальність на себе? Насправді, я вважаю, що без команди я або Ярмоленко не заб'ємо гол. Я навіть про це не думаю. Буду щасливий, якщо заб'є наш центральний захисник або ж опорний півзахисник. Тут важливо, як зіграє команда, а не одна людина", — сказав Коноплянка в ефірі каналу Футбол 1.

Додамо, що матч між збірними України та Туреччини відбудеться у суботу, 2-го вересня, у Харкові. Початок зустрічі – о 21:45.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Коноплянка розповів, як футболісти проводять вільний час у збірній.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія має заплатити за шкоду, яку завдає Україні — міністри закордонних справ G7

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua