News.ua


Команда Руденка хоче провести реванш з Повєткіним в Україні

Июль 05
12:37 2017

Владислав Єлісєєв, представник українського суперваговика Андрія Руденка (31-3-0, 19 KO), заявив, що український боксер міг би провести бій-реванш з росіянином Олександром Повєткіним в Україні.

"Було б здорово, якби другий поєдинок між Повєткіним і Руденко відбувся в Україні, перед уболівальниками Андрія. У нього в країні досить багато шанувальників. Але все впирається у фінансову складову. Якби знайшлася людина, яка готова виділити на проведення бою гроші, то ми б із задоволенням влаштували в Україні цей поєдинок. У нас навіть думки не було, що в Росії Руденко можуть зустріти вороже. Обидві команди намагалися уникати розмов про політику. У кожному інтерв'ю підкреслювалося, що попереду нас чекає спортивний захід, що боксери – спортсмени, вони не займаються політикою. Ми приїхали зробити свою справу, а саме – боксувати", – розповів Єлісєєв в інтерв'ю виданню RT.

Нагадаємо, 1 липня в Москві Олександр Повєткін здобув перемогу в бою проти українця Андрія Руденка і завоював титули WBO International і WBА International.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Руденко розповів про травму, отриману в бою проти Повєткіна.

Фото – Мир бокса

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сколько есть мяса, чтобы не заболеть раком

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua