News.ua


Кличко популярніший за збірну України з футболу

Июнь 20
10:51 2017

Бій Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа, який відбувся 29 квітня в Лондоні, в прямому ефірі подивилися близько 4,4 мільйонів телеглядачів. Це більше, ніж збирав кожен матч збірної України з футболу у відбірковому турнірі ЧС-2018.

Володимир Кличко залишається найпопулярнішим спортсменом країни, обійшовши навіть національну збірну з футболу. Про це свідчить офіційні дані телеканалів і відомості, зібрані з неофіційних джерел. Відзначимо, що в цей своєрідний рейтинг не ввійшов поки що останній матч збірної України – виїзний поєдинок в Тампере проти команди Фінляндії.

Так, за інформацією телеканалу Інтер, що транслював бій Кличко — Джошуа, частка трансляції склала 43,9% по аудиторії 18+ (Україна) і 37% серед глядачів 18-54 у великих містах. У другій половині бою частка серед глядачів 18+ (Україна) перевищувала 50%. На Інтері пряму трансляцію бою подивилися близько 4,4 млн. телеглядачів. Виїзний матч збірної України проти команди Хорватії, який транслювався на телеканалі Україна отримав рейтинг 5,0, при частці в 15,46%. Що стосується решти матчів, то поєдинок Україна — Ісландія (канал Україна), за неофіційними даними, подивилися 2,3 млн. глядачів. Україна — Косово — 2,673 млн. глядачів, а Україна — Фінляндія — 2,48 млн.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко написав надихаюче звернення до шанувальників.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

2024 600 |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua