News.ua


Кличко поділився секретом свого успіху

Июль 26
12:42 2017

Легендарний український суперваговик, дворазовий чемпіон світу Володимир Кличко поділився секретами свого успіху, а також розповів про те, як його спортивний досвід допомагає в бізнесі.

За словами Володимира, основні принципи для досягнення успіхів у спорті та бізнесі схожі. "Для того, щоб бути успішним в спорті потрібні витривалість, спритність, концентрація та координація, а також мужність і дисципліна. Коли всі ці якості поєднані, приходить успіх", – розповів Кличко в інтерв'ю Finanzen.

Володимир зазначив, що будь-який ризик повинен бути виправданий, а особисто він вважає за краще ризикувати після ретельного розрахунку. "Ви повинні прислухатися до свого внутрішнього голосу. Якщо ви занадто багато думаєте, то знаходите десятки причин, щоб нічого не робити. Мені подобається розрахований ризик, без ризику ніхто не може жити. Однак, ризик повинен мати свої межі. Це означає, що ви повинні розуміти, на що йдете, зібрати ідеї та виробити стратегію. я використав цей підхід в боксі та бізнесі. Всі свої знання, які я здобув протягом чверті століття спортивної кар'єри, я переношу в економічне середовище", – розповів Кличко.

Нагадаємо, Володимир Кличко зробив заяву щодо реваншу з Ентоні Джошуа, а також розповів, чого хоче досягти поза боксом.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко постійно змінює своє рішення щодо подальшої кар'єри.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Україні «молодшає» вік жертв кібернасильства — експерт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua