News.ua


Кличко може погодитися на реванш за однієї умови

Июль 04
10:52 2017

Едді Хірн, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа, заявив, що розраховує отримати згоду Володимира Кличка на матч-реванш з його підопічним, а якщо українець вирішить не проводити повторний поєдинок, то британський боксер зустрінеться з обов'язковим претендентом по лінії IBF Кубратом Пулєвим, для бою з яким вже зарезервована арена.

За словами Хірна, Володимир може погодитися на матч-реванш за умови, що поєдинок пройде за межами Великобританії. Якщо ж українець відмовиться активувати цю опцію, то 28 жовтня в Кардіффі на стадіоні "Міленіум" Джошуа зустрінеться з Кубратом Пулєвим. Валлійська арена вже заброньована під цю можливу подію.

"Лас-Вегас є лідером серед претендентів на проведення матчу-реваншу між Ентоні і Володимиром. У наступні два тижні ми визначимося з датою і ареною. На мій погляд, Кличко погодиться на бій, якщо він буде за кордоном, і не думаю, що він захоче боксувати в Кардіффі. Мені здається, що Володимир погодиться на матч-реванш, оскільки він насолоджувався останньою подією і захоче влаштувати ще один великий бій. Не думаю, що для нього в цьому випадку гроші — головне питання. Місцем для матчу-реваншу може бути Вегас, може — Нігерія, але в плані логістіки перший варіант краще. Якщо Володимир не захоче проводити цей поєдинок, то ми будемо битися з Пулєвим 28 жовтня в Кардіффі", — розповів Хірн в інтерв'ю Mirror.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Джошуа вже приступив до повноцінних тренувань після бою з Кличком.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джошуа втомився чекати, коли Кличко прийме рішення щодо реваншу.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Верещук спростувала інформацію про призначення на посаду голови Тернопільської ОВА

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua