News.ua


Капітан Янг Бойз розповів, в чому різниця між гравцями Динамо і Шахтаря

Июль 27
09:49 2017

Капітан Янг Бойз Стів фон Берген прокоментував поразку своєї команди від київського Динамо (1:3) в першому матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Звичайно, це не кінець. Нам буде дуже важко. Рахунок був 1:2, вельми непоганий результат на виїзді, а потім пропустили такий легкий м'яч. Динамо забило тричі, а це занадто багато для нас. Тепер ми повинні вигравати 2:0. Постараємося добре підготуватися до гри.

У чому різниця Динамо і Шахтаря? Динамо має більш потужних гравців, а у Шахтаря маленькі і технічні футболісти", — сказав капітан швейцарської команди.

Нагадаємо, що в минулому році саме Янг Бойз вибив донецький Шахтар з кваліфікації Ліги чемпіонів.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що президент Динамо не поспішає святкувати перемогу в протистоянні з Янг Бойз.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Проєкт R-GRID використовує штучний інтелект для безпеки електромереж

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua