News.ua


Капітан Динамо розповів за рахунок чого вдалося обіграти Шахтар

Июль 23
10:23 2017

Капітан київського Динамо Андрій Ярмоленко поділився емоціями після мінімальної перемоги над донецьким Шахтарем в центральному матчі 2-го туру української Прем’єр-ліги:

"Поразка в Суперкубку була пристойним ударом по самооцінці. Програвати ніхто не любить. Хотіли сьогодні перемогти, і було видно, що ми хотіли більше. Заслужено перемогли, я вважаю.

Сьогодні багато оборонялися. Все відпрацьовували в обороні і в атаці. В таких іграх тактичні схеми відходять на другий план, більше граєш за рахунок самовіддачі.

Ми перемогли за рахунок самовіддачі і реалізації моментів. Гол Мбокані – це награна комбінація, це просто клас нападника. У першому таймі у нього нічого не було, а в другому таймі він реалізував свій шанс, і ось ми веземо три очки.

Коваль? Які претензії, якщо він відстояв на нуль і виручив? Супер, молодець. А Гонсалесу я говорив, щоб він поїв м'яса, а то раніше не вистачало сил на удар. Мабуть, він зробив поправку на обіді.

В останні хвилини сил практично не було. Але після перемог над принциповим суперником з'являється друге дихання. Готуємося до Янг Бойз в хорошому настрої. Такий клуб, як Динамо, повинен грати в Лізі чемпіонів. Добре, що перемогли. Це додасть впевненості тренерам і футболістам", — цитує Ярмоленка видання Terrikon.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що капітан Шахтаря поділився емоціями після поразки від Динамо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ВР має намір визначити Держспецзв’язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua