News.ua


Капітан Динамо поділився емоціями після матчу з Янг Бойз

Август 03
01:08 2017

Капітан київського Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував гру в програшному матчі зі швейцарським Янг Бойз (0:2):

"Причина в тому, що зіграли дуже слабко. Не знаю, як з такою грою ми могли проходити далі. Тільки якби були фартові, як не знаю хто. Це кошмар. Янг Бойз заслужено пройшли, з чим я їх і вітаю.

І в Києві пропустили на останній хвилині, тут, тому потрібно грати до кінця, до фінального свистка. У них було стільки моментів, що могли забивати і чотири, і п'ять.

Наші моменти залишилися в Києві. Єдиний момент був у мене і таке потрібно забивати … Зараз така порожнеча на душі, просто не розумію, як ми з такою грою могли пройти далі.

Коваль стільки раз виручив, язик не повертається його звинувачувати. Всі футболісти помиляються. Я не забив, Максим не виручив, хтось не зіграв з гравцем — ланцюг помилок і всі сьогодні помилялися.

Хочу після гри сьогодні подивитися роздруківку з ТТД і браком, не знаю, напевно, стільки мало дій у мене не було ніколи.

У футболі так завжди. Є результат — ти на коні, немає результату — ти під конем. Мені соромно за той результат, за те, що Динамо не буде грати в Лізі чемпіонів, і тільки вибачитися можна перед уболівальниками.

Вже пройшли 90-і роки, коли заходили і билися в роздягальні. Зараз потрібно сісти і проаналізувати, чому у нас не було моментів і чому дали суперникам створити стільки можливостей", — сказав Ярмоленко в ефірі Профутбол.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що головний тренер Динамо прокоментував поразку своєї команди.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Херсонщині запрацював мобільний центр зайнятості

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua